Logowanie

Hasło?
Konto? Zarejestruj się!
FireBoard
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
modne kolory Wypadek z ostatniej soboty... (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: modne kolory Wypadek z ostatniej soboty...
modne kolory Wypadek z ostatniej soboty...  
Jeszcze podaj na jakim stanowisku  w pl dostaniesz $1000, a w us $3000. 30mln miesiecznie? Calkiem niezle... $3000/m-c, tj. $36000 rocznie - tez niczego sobie stanowisko Daje to ok.700 dolcow tygodniowo - to jest, o ile sobie przypomina, wiecej niz najwyzsza srednia placa najwyzej platnego zawodu w USA. Radoslaw Poplawski (Wroclaw) http://yi.com/home/PoplawskiRadoslaw/ F1: http://www.polbox.com/f/formula1/

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
ZJP (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
Jeszcze podaj na jakim stanowisku  w pl dostaniesz $1000, a w us $3000. 30mln miesiecznie? Calkiem niezle... $3000/m-c, tj. $36000 rocznie - tez niczego sobie stanowisko Daje to ok.700 dolcow tygodniowo - to jest, o ile sobie przypomina, wiecej niz najwyzsza srednia placa najwyzej platnego zawodu w USA. Radoslaw Poplawski (Wroclaw) http://yi.com/home/PoplawskiRadoslaw/ F1: http://www.polbox.com/f/formula1/  Te $36000 rocznie to sa zadne pieniadze w niektorych zawodach.  Znajoma wlasnie dostala prace za $44000 po ukonczeniu 2-letniego kursu programowania. A co to jest ten  najwyzej platny zawod w USA w ktorym nie zarabia sie nawet 700 dolcow tygodniowo? Zbyszek

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Jaroslaw Lis (Gość)
Data urodzin:
: Ja nie kupuje samochodow z pod igly od zlodziei i oszustow. : Samochod jest dla mnie sprzetem do przemieszczania sie a nie powodem jakiejs : dumy (modne kolory). Najczescie dla tych co to jeszcze nie dorosli do : samochodu kolor jest istotny. : Ja siede w srodku i koloru nie widze (no prawie nie widze). To Ty. A w zwiazku z emancypacja coraz wiecej pojazdow wybieraja kobiety. No i trzeba bylo zbadac czym sie kieruja przy wyborze, bo na pewno nie pojemnoscia i koniami Co prawda praktycy mowili ze jak sie do samochodu wlozy najmodniejsza torebke pasujaca kolorem do karoserii i tapicerki ... kobieta z takiego auta juz nie wysiadzie . J.

Jaroslaw Lis (Gość)
Data urodzin:
: Najgorsze sa ciemne, maskujace kolory o zmierzchu lub w nocy, : takiego samochodu wogole nie widac, a jesli stoi na poboczu : bez swiatla, to makabra. Gorszy niz nieoswietlona ciezarowka. : Dlatego samochody moga miec lakier dowolnego koloru, pod : warunkiem, ze bedzie to kolor bialy albo zolty Pomaranczowy? Czerwony? jasny blekit? J.

Na kazdej gieldzie samochodowej najtrudniej sprzedac bialy samochod (jesli jest jakis wybor)... Slyszalem o tym. Widocznie mam nietypowe upodobania Grzegorz Bodaszewski == warta_olsz...@bptnet.pl gregb...@free.polbox.pl

Marek Proga (Gość)
Data urodzin:
: Ja nie kupuje samochodow z pod igly od zlodziei i oszustow. : Samochod jest dla mnie sprzetem do przemieszczania sie a nie powodem jakiejs : dumy (modne kolory). Najczescie dla tych co to jeszcze nie dorosli do : samochodu kolor jest istotny. : Ja siede w srodku i koloru nie widze (no prawie nie widze). To Ty. A w zwiazku z emancypacja coraz wiecej pojazdow wybieraja kobiety. No i trzeba bylo zbadac czym sie kieruja przy wyborze, bo na pewno nie pojemnoscia i koniami Jak sobie sama wybierze to bedzie sama sie o niego martwila.

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team