|
|
|
modne m?skie almariada
|
|
|
widzisz, ja pisz? o tobie prawd?, a ty mnie znies?awiasz. mo?e czas ?eby? zacz?? mnie przeprasza?? pomy?l o tym. Ty kurwo meska piszesz prawde?? A kto ty jestes??? Zwykly internetowy smiec, chuj na kaczych lapach, menda, ktora setkami obraza ludzi w sieci, wierzac, ze zza monitora mozesz bezkarnie pisac, cokolwiek ci do tego chorego czerepa przyjdzie! Spierdalaj na szczaw, jebany w dupe trolu! Straszyc, to ty se mozesz swoja kurwe u boku! Masz problem, to sie mendo zglos, dostaniesz wprost to, czego sie co wieczor domagasz w sieci, zboczencu. Co, chcesz zbiorowo przeprosic tych ludzi, ktorych nagminnie obrazasz? Potem bedziesz, jak ta kurwa i twoj mentalny ideal skamlec, ze cie nie stac na zaplacenie kary... Co, chcesz pojebancu sie zmierzyc w sadzie? To moze sie ujawnisz z adresem, danymi, bo ty moimi operujesz w sieci swobodnie, kurwi pomiocie. Zalosny palant. Moze zrob chociaz jakis licencjat i wtedy zaczniesz byc dla kogokolwiek w czymkolwiek partnerem, czyraku zaropialy. przepraszam pana dyrektora w napadzie sza?u, a czym ?askawego pana obrazi?em? a o twoje dane zapytam twojego szefa. moon
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
modne m?skie almariada
|
|
wi?cej pomówie?, oszczerstw... jeszcze gro?by publicznie wyg?aszane... czasem my?l?, ?e jeste? bardzo g?upi. Eeee, nie przesadzaj, na?ladowanie ciebie jeszcze nie jest w tym kraju karalne. 
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
modne m?skie almariada
|
|
|
widzisz, ja pisz? o tobie prawd?, a ty mnie znies?awiasz. mo?e czas ?eby? zacz?? mnie przeprasza?? pomy?l o tym. Ty kurwo meska piszesz prawde?? A kto ty jestes??? Zwykly internetowy smiec, chuj na kaczych lapach, menda, ktora setkami obraza ludzi w sieci, wierzac, ze zza monitora mozesz bezkarnie pisac, cokolwiek ci do tego chorego czerepa przyjdzie! Spierdalaj na szczaw, jebany w dupe trolu! Straszyc, to ty se mozesz swoja kurwe u boku! Masz problem, to sie mendo zglos, dostaniesz wprost to, czego sie co wieczor domagasz w sieci, zboczencu. Co, chcesz zbiorowo przeprosic tych ludzi, ktorych nagminnie obrazasz? Potem bedziesz, jak ta kurwa i twoj mentalny ideal skamlec, ze cie nie stac na zaplacenie kary... Co, chcesz pojebancu sie zmierzyc w sadzie? To moze sie ujawnisz z adresem, danymi, bo ty moimi operujesz w sieci swobodnie, kurwi pomiocie. Zalosny palant. Moze zrob chociaz jakis licencjat i wtedy zaczniesz byc dla kogokolwiek w czymkolwiek partnerem, czyraku zaropialy. przepraszam pana dyrektora w napadzie sza?u, a czym ?askawego pana obrazi?em? a o twoje dane zapytam twojego szefa. Czym obraziles? Pytasz sie chuju po kilku latach obrazania? Jestes wiekszym debilem, niz myslalem. Myslisz, glupia mendo, ze cale zycie bedzie ci sie udawalo zyc z szantazowania ludzi? Probuj, szmato. Almar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
modne m?skie almariada
|
|
|
By? 13 grudzie? 2008 (sobota), gdy o godzinie 21:54 *Moon* zasugerowa?(a): i nie zapominaj, panie dyrektorze sprzeda?y, ?e wyrobnikiem to jeste? TY, a ja zwalniam dyrektorów i kierowników, a nawet czasem prezesów. Choroba si? pog??bia. Tylko patrze?, jak Moon zwolni prezydenta i Papie?a. poprzestan? na dyrektorach i krn?brnych brygadzistach jak ty moon
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
modne m?skie almariada
|
|
Choroba si? pog??bia. Tylko patrze?, jak Moon zwolni prezydenta i Papie?a. poprzestan? na dyrektorach i krn?brnych brygadzistach jak ty Mi, to mo?esz buty my?, nieudaczniku, którego nie sta? nawet na wyremontowanie w?asnej cha?upy. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
modne m?skie almariada
|
|
|
widzisz, ja pisz? o tobie prawd?, a ty mnie znies?awiasz. mo?e czas ?eby? zacz?? mnie przeprasza?? pomy?l o tym. Ty kurwo meska piszesz prawde?? A kto ty jestes??? Zwykly internetowy smiec, chuj na kaczych lapach, menda, ktora setkami obraza ludzi w sieci, wierzac, ze zza monitora mozesz bezkarnie pisac, cokolwiek ci do tego chorego czerepa przyjdzie! Spierdalaj na szczaw, jebany w dupe trolu! Straszyc, to ty se mozesz swoja kurwe u boku! Masz problem, to sie mendo zglos, dostaniesz wprost to, czego sie co wieczor domagasz w sieci, zboczencu. Co, chcesz zbiorowo przeprosic tych ludzi, ktorych nagminnie obrazasz? Potem bedziesz, jak ta kurwa i twoj mentalny ideal skamlec, ze cie nie stac na zaplacenie kary... Co, chcesz pojebancu sie zmierzyc w sadzie? To moze sie ujawnisz z adresem, danymi, bo ty moimi operujesz w sieci swobodnie, kurwi pomiocie. Zalosny palant. Moze zrob chociaz jakis licencjat i wtedy zaczniesz byc dla kogokolwiek w czymkolwiek partnerem, czyraku zaropialy. przepraszam pana dyrektora w napadzie sza?u, a czym ?askawego pana obrazi?em? a o twoje dane zapytam twojego szefa. Czym obraziles? Pytasz sie chuju po kilku latach obrazania? Jestes wiekszym debilem, niz myslalem. Myslisz, glupia mendo, ze cale zycie bedzie ci sie udawalo zyc z szantazowania ludzi? Probuj, szmato. a mo?e jeszcze raz chcesz napisa?, ?e jestem pedofilem? zrobi?e? to ju? nie raz... dzisiaj te?. ty pierwszy si? do tego posun??e?, i co my?lisz, g??bie, ?e ci to ujdzie p?azem? my?lisz, ?e ja mog? sobie na to pozwoli???? LOL! Dzisiaj przekroczy?e? norm? roczn?, chyba zaczynasz si? sypa? emocjonalnie, to dobrze! Nigdy nie napisa?em niczego o tobie nieprawdziwego. za swoje ?yciowe osi?gni?cia musisz wini? siebie i swoj? rodzin?, a nie mnie, zbli?a si? czas rozlicze?. moon
|
|
|
|
|
|
|
|